Silwood LTD
PARQUET

Υλικά

Η γκάμα των τύπων, των αποχρώσεων και των διαστάσεων των προϊόντων μας καλύπτει κάθε γούστο, κλασικό ή μοντέρνο, εξασφαλίζοντας υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα.
Γιατί να προτιμήσει
κάποιος τo ξύλο
Το ξύλο είναι το αρχαιότερο υλικό κατασκευής ίσως γι’αυτό τον λόγο το απολαμβάνουμε τόσο όταν μας περιβάλλει. Η φυσική αισθητική του υπεροχή εναρμονίζεται τέλεια με κάθε χώρο, από τον πιο παραδοσιακό μέχρι τον πλέον μοντέρνο. Το ξύλινο δάπεδο είναι υλικό φυσικό και φιλικό προς τον άνθρωπο. Τα ξύλινα δάπεδα – παρκέτα κάθε μορφής αποτελούν ιδανική λύση με πολλά πλεονεκτήματα στην διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Το ξύλινο δάπεδο έχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστά απαραίτητο για χρήση σε όλους τους χώρους. Είναι κλασικό και διαχρονικό και υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης. Το ξύλο ως φυσικό προϊόν προσδίδει στο χώρο ζεστασιά και ηρεμία. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αντέχει στις καταπονήσεις και είναι εύκολο να συντηρηθεί ώστε να είναι πάντα καινούριο.

Συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και πολυτέλεια»

Υλικά
Ποιες είναι οι νέες τάσεις
Το παρκέ είναι  αναπόσπαστο μέρος του διακοσμητικού σχεδίου ενός χώρου και μπορεί να προσφέρει σ’ αυτόν ουσιώδη ποιότητα και ζεστή ατμόσφαιρα. Δώστε χρώμα στο χώρο σας με δρυ, ή κάποιο εξωτικό ξύλο. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις αλλά και τις αυξανόμενες ανάγκες για προϊόντα υψηλής ποιότητας, η SILWOOD  LTD  αναζητάει σταθερά τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς και εξασφαλίζει τις καλύτερες συνεργασίες, με αποτέλεσμα να διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινα δάπεδα εσωτερικού χώρου για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Με μεγάλη ποικιλία σε μασίφ, προγυαλισμένα μασίφ και προγυαλισμένα ημιμασίφ τα ξύλινα δάπεδα, τα οποία είναι μονοσάνιδα, δύο και τριών λωρίδων, και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ειδών ξύλου και χρωμάτων, αλλά και τα παλαιωμένα μασίφ ξύλινα δάπεδα,τα οποία προσφέρουν μια πλούσια γκάμα επιλογών, σε διάφορα χρώματα και υφές που δίνουν στο χώρο ξεχωριστή προσωπικότητα.

Υλικά
Υψηλή αισθητική &
άριστη ποιότητα

Η γκάμα των τύπων, των αποχρώσεων και των διαστάσεων των προϊόντων μας καλύπτει κάθε γούστο, κλασικό ή μοντέρνο, εξασφαλίζοντας υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα. Χαρακτηριστική είναι η ποικιλία διαστάσεων, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα κάλυψης χώρων με ενδοδαπέδια θέρμανση. Μελετώντας πάντα το χώρο, προτείνουμε τις ιδανικές διακοσμητικές λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις και προσφέρουμε τα ποιοτικότερα ξύλινα δάπεδα εσωτερικών χώρων.

Ξύλο ή laminate
κ.α.

Η διάδοση του laminate οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ ανθεκτικό υλικό, είναι εύκολο στην εγκατάσταση, κοστίζει λιγότερο και είναι περισσότερο ανθεκτικό στη φθορά, στο ξεθώριασμα και στους λεκέδες. Από τις πρώτες γενιές laminate όπου χρησιμοποιούνταν κόλλα για την τοποθέτηση τους σήμερα γίνεται με “κούμπωμα” χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή της σανίδας ή οποία “κλειδώνει” η μία με την άλλη.

Σε κάποιους τύπους υπάρχει η δυνατότητα να αποξηλωθεί και να επανατοποθετηθεί. Τα πατώματα – δάπεδα laminate κυκλοφορούν σε πολλούς τύπους και είναι κατάλληλα για σπίτια αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται, τα πατώματα – δάπεδα laminate (λαμινειτ) διαφέρουν στην σκληρότητα και στην ανθεκτικότητα της επιφάνειας τους. Έτσι έχουμε τύπους για:

  • Γενική οικιακή χρήση (σαλόνι, καθιστικό)
  • Βαριά οικιακή χρήση και ελαφριά εμπορική χρήση (μικρά γραφεία)
  • Γενική εμπορική χρήση (καταστήματα, γραφεία)
  • Βαριά εμπορική χρήση (μεγάλα καταστήματα, δημόσια κτίρια)
Ξύλο ή laminate
κ.α.

Τα πατώματα – δάπεδα laminate (λαμινειτ) είναι συμβατά και με συστήματα επιδαπέδιας θέρμανσης και σαν υλικό είναι ιδανικό για ανακαινίσεις λόγω του μικρού πάχους του και της εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης του. Για να ξεχωρίσουμε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα laminate και σε ένα ξύλινο πάτωμα πρέπει να δούμε τις παραλλαγές στο σχέδιο του ξύλου. Εάν είναι laminate θα δούμε ότι το “σχέδιο”, τα “νερά” και οι “ρόζοι” επαναλαμβάνονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Μία άλλη διαφορά είναι ότι το ξύλινο πάτωμα έχει διαφορετική αίσθηση στην αφή, είναι πιο ζεστό και “βουλιάζει” στην πίεση.

Για ανθρώπους που αγαπάνε την αίσθηση του αληθινού ξύλου και δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τη διαφορά τιμής για αυτό, το ξύλινο πάτωμα είναι μονόδρομος. Το ξύλο “ωριμάζει” με την πάροδο του χρόνου και πάρα πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στα ξύλινα πατώματα.

Τα laminate (λαμινειτ) πατώματα (δάπεδα) κοστίζουν είκοσι με τριάντα τοις εκατό λιγότερο από ότι τα ξύλινα πατώματα (δάπεδα) από την άλλη πλευρά όμως ένας χώρος με ξύλινο πάτωμα θεωρείται ότι έχει μεγαλύτερη αξία (σε περίπτωση μεταπώλησης). Σε κάθε περίπτωση ότι και να επιλέξετε σε μία ανακαίνιση θέλουμε το σπίτι σας, το γραφείο σας, ο επαγγελματικός σας χώρος να καλύπτει τις ανάγκες σας, να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα με ένα λογικό κόστος.