Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται κατόπιν συνεργασίας με εταιρίες μεταφορών.

Το κόστος αποστολής από τις εταιρίες μεταφορών στο χώρο σας υπολογίζεται από τις ίδιες ανάλογα με τον όγκο και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας – κατόπιν αιτήματος σας και σε περίπτωση που δεν συνεργάζεσθε ή γνωρίζετε μεταφορική της επιλογής σας – ερχόμαστε σε επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρίες και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής, έχοντας από εσάς την ακριβή διεύθυνση παράδοσης καθώς και τη συνολική παραγγελία σας. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρίας πραγματοποιείται από τον παραλήπτη (εσάς) τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

Για όλες τις παραγγελίες η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Παράδοση σε όροφο με χρήση εργάτη, απαιτεί προηγούμενη συνεννόηση και το κόστος υπολογίζεται ανά περίπτωση.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με το προϊόν που έχετε επιλέξει αλλά και με το φόρτο εργασίας της μεταφορικής εταιρείας. Συνήθως οι εταιρείας θέτουν ως χρονικό όριο παράδοσης τις 7 ημέρες.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.