Προϋποθέσεις

Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές εντός 14 ήμερων από την ημερομηνία αποστολής ή παραλαβής της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα μπορούν να επιστραφούν μόνο σε περίπτωση που η αρχική τους συσκευασία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν έχει ανοιχθεί ή υποστεί αλλοιώσεις – φθορές ή προσθήκες.

Τα προϊόντα αποστέλνονται με δικά σας έξοδα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, εσωκλείοντας το Δελτίο Επιστροφής για τους επαγγελματίες ή απόδειξη λιανικής για τους ιδιώτες.

* Σε περίπτωση μη έγκαιρης παραλαβής προϊόντων από τον Αγοραστή (εντός 60 ημερών), που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο ίδιος ο Αγοραστής ή σαφώς εξατομικευμένα, η εταιρεία SILWOOD διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης της προκαταβολής  καθώς η προκαταβολή αποτελεί δέσμευση του Αγοραστή ότι θα παραλάβει προϊόν που έχει τροποποιηθεί, συναρμολογηθεί ή κατασκευαστεί κατόπιν αιτήματος του.

* Σε περίπτωση που κάποια προϊόντα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμα στα αποθέματα θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά ή με e-mail, καθώς ενδέχεται να αυξηθεί ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας.

* Η εταιρεία SILWOOD διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Εξαιρέσεις υπαναχώρησης (επιστροφής προϊόντων)

Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης και ο Αγοραστής δεν μπορεί να το ασκήσει στις πιο κάτω περιπτώσεις:

  • Για προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί, σύμφωνα με προδιαγραφές τις οποίες έχει θέσει ο Αγοραστής ή είναι σαφώς εξατομικευμένα.
  • Για προϊόντα τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμειγμένα με άλλα στοιχεία.