Αντιπροσωπείες

Silwood - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα!
Αντιπροσωπείες
Silwood - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

Nuova
Radar Coop

Η ιταλική εταιρία Nuova Radar Coop δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εγκατάστασης εξοπλισμού για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιλογών.

Μετά από πολυετή συνεργασία της εταιρίας μας με την εταιρία Nuova Radar Coop, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα αποκλειστική συνεργασία μας για τη διάθεση οποιουδήποτε είδους αθλητικού εξοπλισμού.

Επισκεφθείτε το site της Nuova Radar Coop

Silwood - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

Teloni Poletti

Η Ιταλική εταιρία Teloni Poletti σχεδιάζει, δημιουργεί και εγκαθιστά Αεροϋποστηριζόμενους Θόλους για την κάλυψη αθλητικών εγκαταστάσεων, για επαγγελματική ή ψυχαγωγική χρήση.

Έπειτα από την άριστη συνεργασία μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα αποκλειστική συνεργασία μας για την δημιουργία περισσότερων Αεροϋποστηριζόμενων Θόλων.

Επισκεφθείτε το site της Teloni Poletti

Αντιπροσωπείες
Αντιπροσωπείες

Intasa

Η φιλοσοφία της Ισπανικής εταιρίας Intasa είναι η δημιουργία κορυφαίας ποιότητας προϊόντων με τον παράλληλο σεβασμό προς την φύση. Φημίζεται για την παραγωγή προγυαλισμένων ημι-μασίφ παρκέτων και είμαστε χαρούμενοι για την πολυετή συνεργασία μας μαζί τους.

Επισκεφθείτε το site της Intasa

Silwood - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

Graboplast

Η ουγγρική εταιρία Graboplast επικεντρώνεται στην παραγωγή βινυλικών δαπέδων τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική και αθλητική χρήση. Τα προϊόντα της είναι ανώτερης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Η εμπειρία μας από την χρήση των προϊόντων είναι άριστη και ευχαριστούμε την Graboplast για την άψογη συνεργασία μας.

Επισκεφθείτε το site της Graboplast

Αντιπροσωπείες
Αντιπροσωπείες

Swiss Krono

Ο γερμανικός όμιλος Swiss Krono αναπτύσσει το φυσικό υλικό του ξύλου για την παραγωγή ενός βιομηχανικού προϊόντος μαζικής παραγωγής με την υψηλότερη ποιότητα και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Η εταιρεία αναπτύσσει λύσεις χρησιμοποιώντας φυσικές πρώτες ύλες για απαιτητικούς χώρους κατοικιών αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Η σχέση της Silwood με την Swiss Krono χαρακτηρίζεται από την πολυετή συνεργασία τους και την άμεση διάθεση των εξαιρετικών προϊόντων της.

Επισκεφθείτε το site της Swiss Krono